Jeigu turite įsirengę terasą, stoginę ir norite prasiilginti laisvalaikio zonos naudojimo sezoną iki žiemos (gruodžio ar sausio mėn.), tačiau nežinote kaip geriausiai ir efektyviausiai tai padaryti, pateikiama informacija jums tikrai pravers.

Norint išvengti žvarbaus vėjo ar šoninio lietaus, terasos su stogine šonus galima dengti lentelėmis, ar plastikiniais įtempiamais tentais, taip pat sumontuoti stiklinę sistemą.  Tik nuo jūsų priklauso ar norėsite dengti tik vieną pusę ar visas tris ir pilnai užsidengti terasą.

Sumontuota stiklinė sistema leis jums terasa naudotis ir žiemą, tačiau tai kainuoja gana brangiai. Sudėjus skaidrius tentus, jie lengvai gali būti susukami ir pakeliami ar, kai reikia nuleidžiami. Tai  paprastas, bet efektyvus ir ženklai pigesnis sprendimas.

Terasoje  taip pat pastačius dujinius lauko šildytuvus ar infraraudonųjų  spindulių šildytuvus tikrai sukursite jaukesnę ir šiltesnę erdvę.

Tokiu būdu visiškai sustabdote vėją, šaltį ir įsidėjus infraraudonųjų spindulių šildytuvą, terasa galite drąsiai naudotis esant iki  0 laipn. temperatūros.

Jeigu jūsų terasa neturi stogo, tada šaltesnėmis dienomis  gali padėti tik lauko šildytuvai. Todėl gal vertėtų pagalvoti ir apie stoginės montavimą, kurios dėka galėsite įrengti ir papildomus sprendimus, bei susikursite jaukesnę erdvę ir galėsite  išnaudoti terasą pagal paskirtį ženkliai ilgesnį laikotarpį.

Taip pat labai  šaltuoju metų laiku labai smagu pasitiesti terasoje ilgesnio plaušo, šiltą kiliminę dangą, Vieta taps tikrai jaukesnė.

Kiti straipsniai