Klientas kreipėsi dėl visa apimančio ilgaamžio sprendimo. Pagrindinis noras buvo skurti jaukią poilsio erdvę šeimai, kuri būtų erdvi ir labai jauki, nes leisti laiką norėsis ne tik šiltuoju metų laiku, bet ir vėsiuoju. Todėl priimtas sprendimas įrengti ne tik terasą, tačiau ir stoginę su įstiklinimu (pasirinkta aliuminio-stiklo slankiojanti sistema). Prireikus, bus galima pasistatyti lauko šildytuvus ir taip terasą išnaudoti ir žiemos metu.

Kadangi klientas norėjo sukurti tarsi dar vieną papildomą kambarį, į kurį būtų smagu išeiti ir basomis kojomis, rinkosi Cumaru egzotinės medienos terasines lentas. Cumaru mediena dar yra vadinama brazilišku tikmedžiu. Spalva labai vientisa – šviesiai rusvo, gelsvo atspalvio. Ši mediena pasižymi gražia ir stambia tekstūra, stabilumu spalvos ilgaamžiškumu. Cumaru mediena lengvai pasiduoda mechaniniam apdirbimui ir apdailai, puikiai tinka tiek išorės, tiek vidaus darbams.

Kviečiame pasižiūrėti įgyvendinto projekto nuotraukas, kuriomis pasidalino klientas ir įvertinti patiems pasirinktą sprendimą.

Naudotos medžiagos terasai:
1. Gręžtiniai betonuojami poliai.
2. Dvigubas C24 klasės medienos karkasas.
3. Cumaru (braziliško tiko) terasinės lentos.
5. Paslėpta tvirtinimo sistema.
6. C24 klasės karkasinė mediena stoginei.
7. Stogo danga-skarda.
8. Slankiojanti aliuminiostiklo sistema.
9. Lietaus sistema.

Daugiau informacijos, rezervacija terasos, stoginės montavimui el. p. info@mmstatyba.lt arba tel. 8 645 50 965 .